Amour, Imagination, Rêve


Same fucking old situation….hit the road, don’t you come back ! Esti legat de piatra, se zice..ca tot imi place asta.
Cred ca o sa fie o postare mai in cuvintele altora, ca ei pot sa-mi descrie, e un colaj asa. Cum spuneam,de fapt..cum spunea Angelina in « Girl, Interrupted »: You’ve changed the scenery, but not the fucking situation. Cam asa sunt eu, cu prostiile mele. Se presupune ca trebuie sa inveti din nenorocitele de greseli, dar nu si-n cazul meu, repet la nesfarsit un tipar care ma mananca..grav e ca realizez doar cand ma simt afectata, iar mai apoi totul devine ca si cand n-ar fi existat.
Revin la pasiunea mea pentru AIR, dar nu cum va imaginati. Nu am o pasiune pentru aer, ci pentru o formatie franceza care mai explicit e tradusa prin Amour, Imagination, Rêve !
Ei spun: I’m falling in love, falling down, falling down..down to the ground ! ca si cum sentimentu asta [inocent cica] te face sa te izbesti de pamant. In mod normal o astfel de lovitura ar trebui sa te trezeasca, insa au contraire !..te cufunda intr-o stare de visare profunda si din care greu scapi. Tot AIR m-a facut sa-mi dau seama de unde atata pasiune. Spun ei I’m a highschool lover, and you’re my favourite flavour !…asta e prisma prin care privesc unii, ma intreb daca fac parte din categoria asta. Ador versul, il folosesc chiar des, dar in final tot raman cu mari semne de intrebare.
Totusi, inchei cu statusul meu din aceasta seara, care ma bantuie constant in ultima vreme. Inainte sa scriu versurile, amintesc de Beavis and Butthead care privind videoclipul melodiei spuneau they better start rocking…and they did !
~I wish I was Special…..I want a perfect body, I want a perfect soul !~


[un fel de bonus instrumental.]

Reclame

Despre viiirgi
Despre mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: